sobre nosaltres

ELS NOSTRES DOCTORS

Història de EGP Neurocirurgia

La doctora Elsa González Pérez porta gairebé una dècada ajudant a pacients de tots els punts de l’món. El seu treball ha estat reconegut en diversos mitjans de comunicació i revistes mèdiques com El Mundo, Diario de Ibiza, Spain Cares o iSanidad, entre d’altres.

La seva ambició va més enllà de l’tractament dels pacients. La doctora González dóna tranquil·litat als que arribin a la seva consulta i es preocupa perquè la seva recuperació sigui el més ràpida i senzilla possible.

Per això, ha realitzat diverses estades formatives a l’estranger al llarg de la seva carrera, tant en Londres com a Seül. Això l’ha portat a ser la primera dona d’Europa a realitzar la cirurgia endoscòpica biportal de columna. Aquesta operació és apta per a pacients de totes les edats i permet tant un millor postoperatori com rehabilitació.

Doctora Elsa González Pérez Neurocirujana Ibiza Islas Baleares

D’aquesta manera, la doctora Elsa González s’ha convertit en una neurocirurgiana de referència a les Illes Balears i a nivell nacional. Això és possible gràcies a la unió de tres factors: Alta complexitat de les cirurgies, anys d’experiència i preocupació pel benestar de l’pacient.

Perquè, per Elsa González, un dels pilars del seu treball és que els seus pacients recuperin la seva qualitat de vida. Menys mal, menys temps a l’hospital, més tranquil·litat i més salut. Per això, continua formant-se per oferir als seus pacients l’opció personalitzada que més s’ajusti a les seves necessitats.

En definitiva, EGP Neurocirurgia és una referent tant en l’apartat mèdic, tècnic i personal de cara a l’pacient. Experiència, coneixement i una medicina més humana que mai.

Reserva el teu consulta en línia