Consulta Mèdica

102-min-910x510

EGP NEUROCIRURGIA

Consulta mèdica a Illes Balears

Des del primer moment ens agrada estar en contacte amb els nostres pacients. Per això, tant si es tracta d’una consulta rutinària com si pateixes d’algun símptoma, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per tornar-se a una vida sana.

La Dra. Elsa González explorarà el teu cas -d’una manera propera i humana- per donar-te el millor tracte i un ampli ventall d’opcions. Perquè el tractament és vital, però per a nosaltres també ho és la tranquil·litat dels nostres pacients. Per això milers de persones confien en nosaltres dia a dia durant els últims deu anys.

horari

Dilluns a divendres

09:00 – 15:00

contacte

Demana la teva cita online

preguntes freqüents

Com demanar cita per a la consulta mèdica?

Pots demanar cita per a una consulta mèdica mitjançant el formulari que trobaràs a la secció que hi ha a la dreta. També pots fer click aquí i et portarem directament a un formulari.

Quan rebem la teva sol·licitud de consulta, ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per donar-te cita el més aviat possible.

On puc citar-me per a la consulta mèdica?

El nostre tracte a l’pacient, experiència i coneixements ens han portat a col·laborar amb les clíniques referents de les Illes Balears pel que fa a neurocirurgia. Per això, podràs trobar-nos tant a Palma de Mallorca, Eivissa i Menorca. Si vols saber amb detall amb què clíniques treballem pots visitar la secció On som?

D’aquesta manera, quan rebem el teu formulari ens posarem en contacte amb tu per concertarte la consulta a la clínica que més et convingui.

Treballeu amb assegurances mèdiques?

Sí. Totes les clíniques on atenem als nostres pacients treballen amb una àmplia varietat d’assegurances mèdiques. Així mateix, comptem amb una àmplia cartera de pacients que, tot i no comptar amb assegurança privada, van a nosaltres per realitzar la seva consulta mèdica.

Demana ara la teva cita online